L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 31 de març del 2017

Enguany l'Associació Animalista es beneficia de la recaptació en els contenidors de roba


L’Ajuntament destina la recaptació dels contenidors de roba usada a l’Associació Animalista de Tavernes, que rebrà 2.164 euros per aquest concepte.

L'Ajuntament té un conveni signat amb l’empresa encarregada dels contenidors per a roba usada, Texlimca SA, que cedeix una part dels recursos econòmics obtinguts a les associacions o ONG que el Consistori determina. 

Enguany, els recursos seran per a l’Associació Animalista de Tavernes, amb qui l' Ajuntament va signar el dimecres passat un nou conveni per eixe mateix import. L’objectiu del conveni és el control i l’esterilització de les colònies felines de Tavernes. 

D'altra banda, l'associació ha signat un segon conveni de 1.500 euros per a realitzar campanyes de conscienciació, de respecte als animals, així com campanyes d’acollida. Entre les tasques hi ha les campanyes centrades en la recollida d’excrements, així com l’assistència a animals abandonats i ferits.

En total, l’Ajuntament destina amb els dos convenis més de 3.600 euros per a aquesta associació.