L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de març del 2017

Èxit d’ambient i participació als “Autos a la babalà” de la Falla la Dula




  
La Falla la Dula ha celebrat amb gran èxit  la sisena edició més boja i completa dels “Autos a la babalà”. Tot i que l’oratge no va acompanyar massa, els carrers al voltant de la Dula es van omplir de gom a gom tot el dia per gaudir d’aquest acte festiu i de germanor.

La jornada va començar de bon matí amb els nombrosos preparatius per a un dia faller sense descans on no va faltar l’esmorzar i el campionat de truc, on van participar 16 parelles, al casal i al pavelló de la falla.


Tot seguit van ser els menuts qui van gaudir de valent amb la cursa d’”Autos a la babalà” infantil, el San Fermí duler amb bous i els castells  inflables. Pares i xiquets van gaudir de les activitats fins ben entrada la vesprada.

A l’hora del dinar va tindre lloc el concurs de fideuà i més de 300 persones ompliren les taules preparades al pavelló i les dues barres obertes per a l’ocasió. La xaranga “Xe Kin Ampastre”, de Tavernes, va amenitzar les hores prèvies al dinar.


A les 18 hores donava inici una de les edicions més competides quan la confecció de cotxes i disfresses amb 12 autos participants buscant ser els més ràpids o  arribar sans i estalvis fins avall.

Durant hora i mitja més de 600 persones van veure la cursa dulera desafiant la intermitent pluja i el fort vent. Vam poder veure-hi fortes caigudes, ràpides baixades, grans balls i diferents sorpreses durant la baixada.


 Els premis i els guanyadors van ser els següents:

-Millor “Auto a la babalà” per  “Bojos al volant”

-Cotxe més ràpid per al “Pream Team”.

-El Puparsper a “Las chicas de Rockadula”

- Cotxe més graciós per a “Las nancis rubias”.


El dia el va tancar el grup  “Lavadora Blues” qui  va actuar en directe al pavelló de la falla durant més de dos hores amb una gran presència de públic tot el concert. Els joves i adults van gaudir de les cançons espanyoles més “rockeres” amb el cover d’”Ilegales”’.


La falla la Dula ha agraït als espectadors la seus presència a l’acte festiu així com a les comissions falleres del poble i a la Junta Local Fallera de Tavernes. També ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i de la Creu Roja per fer possible aquesta cursa tan boja.