L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 27 de març del 2017

Hi arribaran a temps? Només falten dues escasses setmanes



Ahir vam anar a la Goleta a vore l’estat de reposició de l’arena i, si la comparem amb l’estat que tenia la platja després la reposició de principis del 2016, fa un any, ho vam vore prou endarrerit.

Els muntons d’arena s’acumulen i pensem que continuaran avui els treballs. I ho hauran de fer rapidet, almenys si volen deixar temps perquè després actue Diputació i l’Ajuntament abans del diumenge de Rams (9 d’abril): repàs final de neteja d’arena, acabament de canonades d’aigua per a rentapeus i dutxes, passarel·les, jocs infantils, etc. Hi arribaran a temps? O pagarem l’endarreriment de Costes en iniciar els treballs?




El treball final de condicionament suposa mobilitzar màquines, treballadors, recursos... i es farà al final, perquè no és qüestió de fer mitja platja i d’ací uns dies tornar a mobilitzar a tots per arranjar la Goleta, amb el que suposa de nova despesa, de temps i de diners.



 Desitgem que tot estiga a punt el dia 7 (Divendres de Dolors) quan comencen les vacances de Pasqua en altres comunitats, i s’hi acosten a les nostres platges. ¿O pagarem el retard del ministeri de Foment i de Costes en iniciar els treballs en moltes platges, entre elles la Goleta?.




El govern de Rajoy va prometre que començarien de seguida, a mitjan febrer, però a la Goleta no ho feren fins ben entrat el març, i amb el problema afegit de perdre més temps per mal oratge i temporal. L’estat actual és el que veieu en les fotografies, fetes ahir des del perímetre de treball. Un cartell prohibia el pas però, com sol passar, hi ha gent que no respecta res i podíem vore pares i xiquets dins la zona de treball.
 


Sorprén  el silenci d’algun ppartit davant l’endarreriment de la reposició d’arena de la Goleta. Algun ppartit calla, no obri la boca ni ha fet cap nota de premsa per exigir a Foment i Costes actuacions ràpides. Contrasta amb l’actuació que feren dies després del temporal de gener, amb critiques al govern municipal perquè la platja a la setmana del temporal no estava en condicions, sense tindre en compte que no s’havia reposat l’arena, ni s’havien encara fets valoracions de les necessitats amb els organismes de la Generalitat i de Diputació de que calia en cada platja.