L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 21 de març del 2017

L'Ajuntament millora la vorera del carrer Garbi com a accés a la platja accessible


L’Ajuntament ha millorat i ha fet accessible la vorera del carrer Garbí de la platja de Tavernes amb l’eliminació de barreres arquitectòniques de maner que s'ha facilitat un un itinerari completament accessible en el tram d’accés a la platja i s'ha millorar la seguretat dels vianants.




Les obres han consistit a reparar la vorera, que estava feta malbé,  s'ha ampliat i s'ha disposat de guals accessibles. La inversió de l'Ajuntament ha estat al voltant dels 23.000 euros en l'execució de les obres.



Cal remarcar la importància que tenen les obres en tant que es garanteix la seguretat i es millora l’itinerari en aquest punt neuràlgic d’accés a la platja on, a més, i tal com es pot vore en les fotografies que publiquem, esta ubicada una de les dues Platja Accessible de què disposa Tavernes.