L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de març del 2017

No hi ha cap altre cas a Europa


Si fóra pel ministre Iñigo de la Serna aquestes 12 milions de persones que usen l'aeroport Alacant-Elx aterrarien a Madrid i vindrien al País Valencià en AVE. Això per al ministre seria també el Corredor Mediterrani.
 
 A més de no tindre tren per a l'aeroport, únic cas a Europa, el dèficit d'inversions que patim els valencians són més de 7.000 milions d'euros. El dèficit d'inversions per part del govern central ens costa molt en termes d'ocupació: són uns 150.000 llocs d'ocupació.

És que el govern de Rajoy ens vol tant....!!! 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És indignant i no té cap explicació lògica que a una línia tan turística com pot ser Dénia, Xàbia, Calp, Benidorm sols pugues arribar per una Nacional vella que en estiu està de gom a gom o per una de les autopistes més cares d'Europa. Connexió amb València o Alacant ni tan sols en Rodalia (un trenet que tardes més que si anares a peu). Això sols es pot entendre des de l'odi que ens tenen o des de la por de connectar la segona i tercera ciutats més importants del territori.

Anònim ha dit...

Por desgracia hay otros muchos casos. En Granada, con el monumento más visitado del Estado, la Alhambra, (más de 2.500.000 visitas el año pasado) no hay ningún tren desde el aeropuerto a la ciudad. Peor aún: desde hace dos años NO LLEGA NINGÚN TREN a la ciudad. Ninguno. Ni de cercanías ni de largo recorrido.
Y por cierto, la autopista más cara de España no es la A-7, sino la A-68, de Zaragoza a Bilbao.
Así que no creo que se trate de odio a los valencianos, ni a los andaluces ni a los maños, sino de mala administración. Lo que sí noto en los valencianos es mucho victimismo y poca información.