L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de març del 2017

Quina manera de fer el ridícul i demostrar-nos la seua ignorància sobre l'EURAM!!!


No podien fer el ridícul més gran. Una cosa és fer el ridícul per ignorància sobre conceptes geopolítics com l’Euroregió de l’ArcMediterrani (Euram), reconeguda per la Unió Europea, però ben diferent és fer el ridícul per maldat política i no reconèixer que, mentre el govern de Rajoy no es preocupa,  hi ha entitats i associacions preocupades i treballant per la nostra terra.

La ignorància és molt atrevida, però és pitjor encabotar-se a ser ignorant.  I ho diguem perquè  han fet una nota de premsa després de l’explicació amb pels i senyals que els varen donar el passat plenari. I mira que els ho van explicar ben explicat!

El PP de Tavernes va sentir ploure, no les explicacions, i ara fa el rídícul  ben gran en una nota de premsa on qualifiquen com a “trobada nacionalista”, “secessionista” i “esdeveniment nacionalista” el que va ser una jornada de treball dels sectors industrials, comercials, empresarials i turístics... de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani(Euram)
 

Empresaris de Tavernes en els debats realitzats a Gandia


L’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa (IIVEE) 

L’organitzador de la jornada va ser l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa (IIVEE), que agrupa empresaris, professionals i institucions per fomentar la cooperació entre l’Euram.  Tant  l’IIVEE com el govern municipal de Tavernes demostren preocupació per la nostra terra i per solucionar els greus problemes que hi tenim, per oferir alternatives al sector industrial, comencial i empresarial de la nostra ciutat.

Altres administracions, com és el govern de Rajoy o el mateix PP,  ens volen mantindre callats, mal finançats i en el furgó de cua d’Espanya.

Així, en el 2016 es van debatre temes com el Corredor Mediterrani, el finançament dels Ajuntaments, o en el cas específic de l’EURAM els reptes empresarials, la recerca i investigació, el finançament dels territoris, el desafiament turístic, el sector agroalimentari, la reindustrialització, entre altres temes. 

Això el PP ho obvia i no ho esmenta ( ¿potser per ignorància del que va ser la jornada?) en la seua nota. Més bé pensem que no els interessa dir els objectius vertaders de l'IIVEE: treball conjunt dels sectors industrials, comercials, empresarials i turístics... de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani(Euram).


Primeres pàgines de la secció dedicada a la Safor en el "Llibre Blanc"


Els debats comarcals 

Els debats del 2016 es feren en pla comarcal. Ací van ser a la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia (juny del 2016), i conjuntament la Safor i la Marina Alta. Van estar representats els Ajuntaments de Dénia, Gandia, Xàbia, Tavernes a més del Cercle Empresarial de la Marina Alta, Cercle Empresarial de la Safor,  Federació d’Associacions Empresarials de la Safor, Don Hierro, Frutas Bollo, Fundació Baleària,  J.Barber Asociados, Prevensa, Unió General de Treballadors del País Valencià i la  Universitat Politècnica de València – Campus de Gandia

Els reunits van opinar sobre les Infraestructures ferroviàries,  les Infraestructures viàries, les Telecomunicacions, l’Energia o sobre el pla comarcal de gestió de l’aigua, entre altres temes.

Portada del Llibre Blanc: el treball d'un any dels sectors productius
El llibre blanc 

Tots els informes comarcals es van reunir i han estat publicats en el denominat “Llibre Blanc de les infraestructures i el finançament territorial de l’Eurogió de l’Arc Mediterrani”, 370 pàgines que recull la totalitat dels debats realitzat i que es va presentar al Palau de Congressos de València el passat 2 de març.

L’acte de cloenda “L’hora de les decisions”  amb presentació de conclusions,  debats i del llibre blanc és el que el PP de Tavernes qualifica d’acte secessionista i esdeveniment nacionalista. 

I diuen que no se’ls ha informat, quan des de fa anys que l’Ajuntament manté una col·laboració estreta amb l’IIVEE, coorganitzador de les xarrades mensuals sobre "economia i territori" que s’hi celebren a Tavernes. Això sí, ells mai no han assistit, mai no els hem vist en cap xerrada ni en cap acte sobre "Economia i Territori a Tavernes". I han passat com a ponents les més importants personalitats valencianes del món empresarial i financer.

Diuen que no, però de tots això es va informar en una nota de premsa, com es pot comprovar clicant damunt d’aquest enllaç. 

I per si encara hi ha dubtes, a continuació hi ha l’explicació que se li va donar al PP en el plenari. Ben clar i ben explicat. Així i tot, després publiquen la nota de premsa, per demostrar-nos que ells pregunten i pregunten, però no atenen les respostes, els tenen igual.

 





1 comentari:

Un Jubilat ha dit...

Els concejals del PP no saben a on tenen la ma dreta.Però,qui escriu els articles en nom dells,no es tonto,SAP molt bé el que escriu i té molt mala bava a l'hora de mentir.