L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de març del 2017

Tavernes acull una reunió d'alcaldes de la Safor-Valldigna amb el Conseller d'Economia per tractar subvencions als polígons industrials




L’Ajuntament de Tavernes acollirà divendres que ve la reunió informativa de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació i de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) sobre la convocatòria d’ajudes per a subvencionar els ajuntaments amb vista a millorar la qualitat de les àrees empresarials de cada municipi.

A l’acte assistiran el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, i la directora general de l'IVACE, Júlia Company, així com l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la resta d’alcaldes de la comarca de la Safor.

La reunió s’ha anunciat el divendres dia 24 de març en el saló de plenaris de l’ajuntament de Tavernes, a les 19 hores.

L’objectiu principal es informar sobre la primera convocatòria d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en el marc del pla de reindustrialització previst per al període 2017-2019.

Les ajudes, per valor de 16, 5 milions d’euros, van dirigides als ajuntaments i permetrà millorar 122 polígons en les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat, La Safor-Valldigna, La Vega Baixa, El Comtat, L´Alcoià i La Vall D´Albaida. D’aquestes ajudes 2.215.000 euros van destinades a municipis de la La Safor-Valldigna.

El consell Rafa Climent ha recordat que la importància de la qualitat del sòl industrial per a l’atracció d’inversions i per a la consolidació i creació d’empreses en cada comarca i ha destacat que siguen els propis ajuntaments, de connivència amb les associacions empresarials, els que marquen les seues prioritats en aquest aspecte, perquè són qui millor coneixen les prioritats en matèria de sòl industrial.

Les ajudes s’apliquen a la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora del transport públic, l’ampliació o creació de depuradores, les millores d’enllumenat públic, generació d’energia renovable i zones verdes, la implantació d’ecoparcs així com la millora de subministraments d’aigua i gas.