L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 26 de març del 2017

Tavernes ha acollit avui una jornada de les “Rutes Turístiques Entre Comarques”


Tavernes ha acollit avui una de les jornades de les “Rutes Turístiques Entre Comarques” organitzades per les mancomunitats de la Vall d'Albaida, la Costera, la Safor-Valldigna i les dues Riberes amb la col·laboració del Patronat Provincial de València Turisme.

Els visitants provinents de tota la província han fet la ruta del Bolomor i han visitat la cova i el jaciment , on han participat en diversos tallers didàctics i han seguit les explicacions sobre els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu, les formes de vida dels neandertals i d’altres homínids que els precediren.