L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de març del 2017

Tavernes recapta 868 euros en el Dia Mundial del Teatre per a ACNUR


El dilluns 27 de març, amb motiu del Dia Mundial del Teatre, la Regidoria de Cultura va programar el musical Joan sense por, amb fins solidaris, en concret amb els refugiats.

La recaptació de les entrades, 868 euros, es destina a ACNUR, l’agència de l’ONU per als refugiats, amb més de 65 anys d’experiència en aquest camp. Treballa en 127 països per a atendre les necessitats de totes les persones que han hagut de fugir a causa de la guerra, la persecució o la violació dels drets humans.

L’Ajuntament de Tavernes agraeix al col·legi Divina Aurora, les mestresses de casa Tyrius, ACUDE, l’Associació de Refugiats, el Cor Marinyén i el XV de Març, l’Associació de Veïns i l’Associació de Boixets, la seua col·laboració en la venda d’entrades i per fer d’aquesta celebració un acte solidari.