L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 de març del 2017

XXII Marxa amb Torxes demà dissabte a partir de les 6 de la vesprada

 
 
La tradicional “Marxa de les Torxes” arriba a la seua XXII edició i tindrà lloc demà dissabte dins dels actes de commemoració del “Dia de la Valldigna”.

L’acte es desenvoluparà segons és tradicional: les marxes dels diferents pobles vindran a confluir a la porta del monestir, lloc on es llegirà un manifest. En el cas de Tavernes, l’eixida està prevista a les 6 de la vesprada des de la plaça de l'església,  parròquia de Sant Pere, i el trajecte serà l’habitual: Camí Pla fins a buscar la Fontarda i seguir fins el monestir.

A les 8 de la vesprada està prevista la lectura del manifest. Aquells que ho desitgen poden tornar a Benifairó i Tavernes amb l’autobús que estarà situat davant del Bar Levante de Simat i que farà la tornada a les 20:30 hores

1 comentari:

Un Jubilat ha dit...

El que no he entés mai es que la eixida de les torxes siga des de la plaça de l'esglesia, es que a Tavernes no tenim una plaça de l'ajuntament com tots els pobles?.