L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 d’abril del 2017

Hattrick polítc: tres dels quatre presidents valencians de la Generalitat del PP investigats per corrupció




Més difícil encara. Més perquè és en política i no en futbol: un hattrick de presidents implicats en casos d’investigació: Eduardo Zaplana avui mateix en l’Operación Lezo;  Francisco Camps va aconseguir l’absolució en el cas dels trages però té altres assumptes pendents i José Olivas  està  imputat amb Rodrigo Rato per la gestió de Bankia i condemnat per falsedat documental i delicte contra la Hisenda pública .



Recordem fets anteriors: Eduardo Zaplana va evitar a finals del segle passats problemes amb el “cas Naseiro”, el suposat finançament il·legal del PP, perquè es van anular les gravacions telefòniques policials que l'implicaven.



Francisco Camps va ser declarat absolt però ara mateix està investigat en un jutjat de València per l’organització de la Fòrmula 1 a València, cosa que va fer  mitjançant una empresa pantalla denominada Valmor Sport i a la que la Generalitat va acabar comprant per 0 euros quan estava a tope de deutes milionaris.



Avui s'ha sabut que Eduardo Zaplana és investigat pel jutge de l’Audiència Nacional Eloy Velasco en la operació Lezo desenvolupada al voltant de la corrupció en l’empresa pública del Canal de Isabel II que ha acabat, per ara, amb l’expresidente madrileny Ignacio González detingut i en presó.



Cal recordar que el PP valencià du desenes de condemnats i imputats: l’exconseller Rafael Blasco, en la presó per desviar ajudes per a la cooperació,  l’exconsellera i expresidenta de las Corts Valencianes, Milagrosa Martínez, condemnada pels contractes de la trama Gürtel,  l’excap del PP a Castellón Carlos Fabra, entre altres noms destacats. Sense oblidar el que puga esdevenir dels casos Emasa, Taula, Gurtel entre altres.