L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 d’abril del 2017

La Diputació de València posa en evidència i li trau els colors al PP de Tavernes



La Diputació de València ahir va explicar per enésima vegada al PP, i en especial al de Tavernes, que no és la Diputació qui deu reparar els camins del Tancat i Sequia la Bova sinó la Confederació del Xúquer que les competències sobre el riu Vaca. I la Confederació depèn del govern de Rajoy.

La Diputació va posar ahir en evidència al PP de Tavernes i ens va deixar demostrat això que tots a Tavernes ja sabem: que no s'assabenten de la gestió municipal i que només busquen l'atac personal a l'alcalde i regidors i la manipulació de la realitat. Fora d'això, i pel bé de Tavernes, de forment ni un gra.  

La proposta presentada ahir en el plenari de la Diputació ho demostra. L'entitat va rebutjar la demanda del PP de que siga la mateixa Diputació qui es faça càrrec de les obres del riu Vaca. I els ha dit que no per una simple raó, la mateixa que es va dir en el plenari de Tavernes i repetim: la Diputació no és competent, no els correspon fer eixes obres sinó a la Confederació.  
 

El PP de Tavernes ha tornat a fer el ridícul: I li han tret els colors, com ja va passar en el plenari de Tavernes. Disposa de dos informes tècnics, un per cert de la mateixa Diputació, que li diuen clar i ras que els desperfectes dels camins i del riu Vaca són deguts al mal manteniment i a la falta d’actuació de l’entitat responsable, que no es altra que la Confederació. Aquest mal manteniment no és nou: les fotos que incloem són del 2004 i del 2008, amb governs del PP, quan ja estava mal la cosa i no actuaren.

Els dos informes aconsellen a l’Ajuntament (igual és que ells no es consideren Ajuntament i no fan cas i van per lliure) que exigesca les obres i actuacions a la Confederació, o siga al govern de Rajoy. Cosa que ha reiterat i els ho ha dit també la Diputació.

Però és la cabuderia de no voler admetre la responsabilitat de Confederació i del govern de Rajoy. Tot desficacis per no actuar com cal: senyors del PP, deixen de fer el ridícul i vagen vostès i els seus diputats on pertoca, vagen i parlen clar i ras amb la Confederació del Xúquer i amb el Ministeri d’Agricultura de qui depèn.



Sembla ser que no volen enfrontar-se al seu partit. Una vegada més els seus interessos, els  de defendre i tapar el partit, estan per damunt dels interessos de Tavernes, dels veïns i veïnes que els han votat. Tot per no culpar a la Confederació i al govern de Rajoy, que són qui tenen la responsabilitat i la culpa del que passa en els camins i en el projecte del Vaca.

Mentrestant, la Confederació deixa els camins per arreglar i el Vergeret està mig il·legal i el PP, que va aprovar i autoritzar la urbanització, sense actuar ni demanar res al seu govern!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

volem com sempre fer a la gent tonta, manipulant i enganyat.