L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 18 de maig del 2017

La Generalitat actual haurà de pagar 9’5 milions d’indemnització per una autovia adjudicada i no construïda per l’anterior govern




El govern de l'anterior Generalitat a través de la Conselleria de Infraestructures que dirigia Isabel Bonig, presidenta dels populars valencians, va anul·lar de manera unilateral un projecte de 466,7 milions adjudicat el 2007 per construir l’autovia CV-95 en la Vega Baixa.

Les empreses adjudicatàries  sol·licitaren una indemnització, que Isabel Bonig no va atendre i l’afer va arribar al jutjat, que ha sentenciat que la Generalitat ha de pagar a les empreses 9’5 milions per l’obra anul·lada unilateralment i no executada.

I no és l’única: la Conselleria de Vertebració del Territori porta tota l’actual legislatura pagant factures de l’anterior consellera, Isabel Bonig.

I pagar eixes indemnitzacions i altres deutes de l’etapa de la Bonig mantenen paralitzats projectes com el repartiment de l’aigua del Xúquer per la marge del Vinalopó o el túnel de Serra Grossa del tren.

La decisió de no pagar una indemnització la va mantindré Isabel Bonig fins al final del seu mandat, a pesar dels avisos del desembre del 2014 del Consell Jurídic Consultiu d’iniciar  expedient de revisió de licitació, adjudicació i resolució del contracte.