L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de juny del 2017

Ahir es va celebrar la jornada "Art al carrer" dedicada a xiquets i jovens




La jornada “Art al carrer” organitzada ahir per la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials va ser un gran esdeveniment. Una gran jornada, una vesprada gaudint de les expressions artístiques però sobre tot una jornada d’integració en un ambient molt acollidor.

  
Tot gràcies al treball, esforç i dedicació de les  educadores del Centre Obert del Braç Treballador, de Christian Miñana i del col·lectiu l'Art de la Vall, que conjuntament han realitzat una gran tasca.
 

El manga, la pintura i el trencadís, com a tècniques bàsiques artístiques, per tal que xiquets i jóvens gaudiren d’una jornada creativa. Tots els xiquets han deixat emprenta i aportat el seu gra d'arena en el conjunt de les obres realitzades, algunes de les quals veiem en les fotografies.

Una iniciativa innovadora la duta a cap des de la regidoria d’Igualtat i Serveis Socials que  pretén integrar els joves i que, a més ho facen gaudint de l’art. Una aposta en valors de la regidoria i sobre el qual hi ha una decidida aposta de continuïtat i ampliació en pròxims anys.