L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 22 de juny del 2017

Baldoví li dóna 10 motius a Rajoy per a presentar la dimissió.



“No creu que ja ha acumulat vosté suficients motius per a anar presentant la seua dimissió?”, és la incòmoda pregunta que li ha fet a Mariano Rajoy durant la sessió de control d’ahir de matí el portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví.

El diputat valencià li ha recordat a Rajoy que ha ocupat els càrrecs de Vicesecretari General, President i director de campanyes electorals i li ha preguntat que “com pot ser que no se n’haja assabentat de res, ni que li paguen actes electorals, ni de la reforma de la seua seu?”.


Decàleg de raons que Baldoví li ha narrat a Rajoy perquè presente la seua dimissió:


1. Intercanviar repetidament missatges amb un delinqüent.

2. Li han tombat una amnistia fiscal per blanquejar diners negres de delinqüents.

3. El partit que presideix té 65 trames obertes en corrupció, 900 càrrecs públics han sigut imputats i el Partit Popular és el primer partit de la democràcia imputat per destruir proves.

4. Quan Rajoy va ser nomenat president hi havia un 28% dels catalans que volien un estat independent, ara és el 44%.

5. Al juny del 2012 va afirmar que el rescat als bancs no tindria cost per als ciutadans, avui ja sabem que la banca no pagarà i que ens costarà a tots 60.000 milions d’euros.

6. El seu Govern no ha complit ni una sola vegada l’objectiu de dèficit.

7. Aquest parlament ha reprovat el seu Ministre de Justícia per intentar usar la justícia a favor del Partit Popular.

8. El seu exministre de l’interior té oberta una comissió d’investigació per utilitzar la policia per a espiar partits polítics en el seu propi benefici.

9. L’Audiència Nacional li ha citat a declarar per la trama de corrupció Gürtel.

10. Vosté ha sigut una vertadera calamitat per als valencians: infrafinançament i infrainverssió.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Y yo les doy cinco a toda esa cuadrilla de beatos babosos que se vendieron como el "no va más" de las nuevas políticas municipales, y les exijo que devuelvan todas las ilusiones que robaron a muchos de sus cándidos votantes, quienes hoy, si aún les queda un poco de vergüenza propia o ajena, se sentirán no estafados, sino machacados. ¡A la mierda todos esos partiduchos de labradores zorrunos, meapilas, marrulleros, esquinados y medio paletos que se las dan de sabiondos regeneradores, porque son un camelo con mayúsculas! ¡Menuda cuadrilla de sinvergüenzas! ¡Hala, hala, pan y circo los trescientos sesenta y cinco días del año, y a chupar del bote hasta que se acaba el chollo! ¡Pero si ya somos unos esqueletos, vampiros! ¡Y dale con el bombo y el platillo, y las tracas y las matracas, y una megafonía típica de campo de concentración, por la mañana, a mediodía y por la tarde,¡ ¡Ni el degenerado de Franco se atrevió a tanto! ¡Coño, si van a conseguir que algunos añoren la España fascista, pues entre el sucedáneo y el producto original, tonto sería el que eligiera el primero!