L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 20 de juny del 2017

Compromís presenta 448 esmenes a uns Pressupostos Generals injustos amb el valencians. Entre elles, la recuperació de la Goleta i el projecte del Vaca.


Compromís ha presentat un total de 448 esmenes al Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017. L'objectiu  han presentat unes esmenes per corregir les grans injustícies que plasma el text presentat per Montoro i el PP i que és especialment insolidari i antivalencià.


El text proposa actuacions al Ministeri de Foment com la creació de parcs logístics, intermodals, estudis per a la millora de la mobilitat amb metro, trens i col·lectius com el dels estudiants, els trens de rodalies i la prolongació de línies, finançament de obres al Corredor Mediterrani, el tren de la Costa, el soterrament de vies, prevenció d’inundacions generades per les plataformes de l’AVE i l’adaptació de trens i estacions. 

L’altre gran bloc és la reivindicació d’obres en carreteres, com la previsió d’accessos a l’AP-7, variants de la Safor, millores a la N-332 i N-340, autovies de l’Estat, reasfaltats, en matèria de patrimoni cultural i en les costes actuacions previstes  en els estudis del Cedex encarregats pels ministeris de Foment i Agricultura i Medi Ambient, cas de La Goleta.

Les esmenes del Vaca volen evitar inundacions
En matèria d’Agricultura, els senadors de Compromís reclamen actuacions en rius com el Vaca, reparació de basses, canalització de barrancs per minimitzar perills, rutes ambientals, museus, escorxadors ecològics mòbils, la garantia de diners per subvencionar les assegurances agràries, millora de l’Agència d’Informació i Control Alimentaris (AICA) i de vigilància de la sanitat vegetal i animal. D’altra banda proposa millores en matèria de construcció de polígons, promoció comercial i plans de reindustrialització.


En matèria d’Interior la coalició demana actuacions en casernes tant de la Policia Nacional com Guàrdia Civil, millores socials i democràtiques per a aquests col·lectius. 

A la secció de Cultura, Compromís ha posat sobre la taula actuacions en matèria de biblioteques, subvenció a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, actuacions en jaciments, esglésies, castells, peatonalitzacions, rehabilitacions i festivals. També ha presentat propostes en matèria de línies elèctriques, la instal·lació de nous sismògrafs submarins per monitoritzar la sismicitat del dipòsit Castor i afrontar el seu desmantellament amb garanties i disposant de tota la informació possible.

1 comentari:

Veïna ha dit...

Els demés diputats valencians "ni estan, ni se les espera". Voteu, voteu cabretes....