L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 25 de juny del 2017

El dissabte dia 1 de juliol se celebrarà la Trobada de Bandes Infantils "Bandetes 2017"




La Banda Infantil de la SIUM de Tavernes organitza i celebra el dissabte, 1 de juliol, la setena edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2017”. Enguany hi participaran al costat de la banda vallera i com convidades la Banda Joven de la Asociación Banda de Música  d’Alcazar de San Juan (Albacete) i la banda del Conjunt d’Ensenyances Elementals del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva.

Sobre les  10:30 hores, com ve essent habitual, està prevista la recepció de les bandes participants en l'Avinguda de la Marina de la platja vallera amb una cercavila. La jornada dels joves músics compren diversos actes lúdics i culturals al llarg del dia, amb un dinar de germanor per acabar a la vesprada, quan sobre les 19’30 hores i després d’un passacarrer  està anunciat el concert en la plaça de les Palmeretes de la platja de la Goleta.