L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 de juny del 2017

Els pals amb senyals de trànsit milloren la seguretat i disminueixen la retirada de vehicles per la grua vora un 90%



 
Tavernes, com tantes altres ciutats, usa des de fa uns mesos un nou sistema en els casos on cal una senyalització vertical provisional bé siga per obres en la via pública (com en les fotos que publiquem) com en actes com processons, falles o altres activitats a l’aire lliure.

Les obres a l’encreuament del carrer Mitja Galta amb el carrer la Barca han obligat a tallar i desviar el trànsit de vehicles i ha estat el nou sistema l’usat per la policia local.

Un nou sistema que consisteix en fixar al terra uns postes que duen el senyal, postes construïts amb acer galvanitzat, homologats, de color groc molt visibles i amb senyals amb fons blanc reflectant. Són postes que es veuen a molta distància,  criden  l’atenció  i permeten col·locar els senyals de trànsit o indicacions de forma fàcil.



Altres avantatges són impedir que els cotxes pugen a la vorera, la rapidesa de posar, canviar o retirar el senyal del pal  i estar preparats per introduir una cadena i tallar o acotar la zona al trànsit. Són uns elements que faciliten la seguretat per tots els costats i per a tots. A més l'ús comporta estalvi de personal de la brigada i d’agents.

L'ús de pal senyalitzadors evita els problemes del senyals mòbils: que si cauen en terra i no es veuen, si les lleven, si les desplacen de lloc i no es veuen, que si poden fer mal als cotxes….
 

Segons hem pogut saber han fet disminuir les retirades amb grua quasi el 90 per cent en ser un sistema que la gent veu i fa cas. Les crítiques malintencionades que s'han pogut llegir les xarxes són totalment infundades i sense cap raó de ser. No són crítiques objectives sinó destructives i només busquen desacreditar un sistema que està implantat en moltes ciutats pels avantatges que tenen.

Cal recordar que són elements homologats, i és totalment infundada la crítica que hem pogut llegir en les xarxes que representen un perill per talls als vianants o que impedeixen el pas.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perill per talls? Si educaren als xiquets i grandets per a que no els pegara per doblar els cartells, igual no es tallaven intentant--ho. Les senyals son noves, les paguem tots i algunes estan fetes un orgue!
Ja podeu inventar ja, que mentre la senyora regidora del pp diga que esta de categoria fer li la ma al jefe de la policia, els seus seguidors faran el burro tot els que se'ls ocoreixca.

Anònim ha dit...

Estic d'acord. La caça i captura que fan els peperos del jefe de policia es el origen de molts mals comportaments dels agents que son simpatitzants o militants.

Anònim ha dit...

Jo no estic d'acord, això ho provoca la deixadesa de funcions que molts policies estan fent per a pressionar politicament. És diu vaga a la japonessa. Huí en día els més serrils del poble van pel carrer com Juanito per sa casa. I dona igual si son del PP o no... son gent que es mereix que se'ls passe la factura del mal que fan d'una p**a volta, i en canvi sols falta que els donem un premi, per a pareixer una peli de Berlanga estem...