L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de juny del 2017

Tavernes posara a la venda 1.200 entrades al preu superreduït de 18 euros en el concert d'Orozco



Llegim en la premsa  que un partit  ha lamentat “que el gobierno, de Compromís, se niegue a bajar un 30% el precio de las entradas para los vecinos de la Vall para el concierto de Antonio Orozco”.  I això és una afirmació falsa, una més de les moltes que habitualment usa eixe partit per tal d’enredar i confondre els veïns. I és una falsedat molt greu en tant que és tot el contrari del que es va dir en el plenari de juny

És fals que Compromís s'haja negat a rebaixar les entrades per als veïns de Tavernes. És la llei, no Compromís, qui obliga a no fer distincions entre ciutadans a l'hora de la venta d'entrades d'un servei públic.

Això es va quedar ben clar en el passat plenari quan el secretari de l'Ajuntament explicava i aclaria a tots els partits que van voler escoltar-lo que, en la comissió d'estudi de costos havia dit a Compromís que  legalment no es podien fer distincions. Perquè una rebaixa en el preu només per als vallers i valleres seria anticonstitucional i tindria l’informe d’il·legalitat dels serveis jurídics i econòmics de l’Ajuntament que són qui ha fet els estudis dels costos, no els ha fet Compromís.

El secretari recordava que era un preu per un servei públic, o siga s’ha marcat mitjançant una taxa, i per tant “qualsevol benefici seria inconstitucional perquè no es compliria el principi d’igualtat de tots els ciutadans davant la llei o qualsevol iniciativa de serveis públics”. Més clar aigua. Tot el contrari del que ells diuen falsament.  I de nou es demostra que van als plenaris i a les comissions i no fan cas del que allí es parla i s'acorda.

El govern de Compromís,  com a solució i per beneficiar els vallers, promocionarà i  posarà a la venta i només en la nostra ciutat un total de 1.200 entrades al preu especial de 18 euros, vora el 30% de descompte. Les entrades superreduïdes és promocionen  i es venen només a Tavernes, és lògic pensar que la immensa majoria les compraran veïns de Tavernes, encara que també es va dir que si una persona de fora venia i en comprava alguna,  no es podia evitar.

Ho podeu comprovar. Escolteu els aclariments del secretari en el vídeo següent i tragueu les vostres conclusions



5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Com poden ser tan falsos i negar les evidències i tot el que es va dir en el pleno? com poden negar les explicacions del secretari, i actuar com si no les haguera dit?

Anònim ha dit...

Estic alucinat de vore lo mentirosos i manipulaors que son. Que poca vergonya tenen

Anònim ha dit...

Si el preu és una taxa pública, igual per a tots els concert que vingueren, cal fer força perquè a les properes festes del poble vinguen els Rolling Stones.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs no, perquè la taxa del preu public està feta per a aquest concert exclusivament.
L'any que ve, nou concert, i una nova taxa segons els costos.

Anònim ha dit...

Una llàstima, doncs.