L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 10 de juny del 2017

Jornada "Art al Carrer" el 12 de juny



La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials ha organitzat una jornada d’art al carrer per al pròxim dilluns, dia 12 de juny, en el Braç Treballador, de 16:30 a 19 hores. Manga, pintura i trencadís, per tal que xiquets i jóvens puguen gaudir d’una jornada creativa.

L’activitat, que estarà oberta a xiquets i jóvens, serà a càrrec del pintor Christian Miñana i el col·lectiu "l’Art de la Vall". Amb aquesta iniciativa innovadora es pretén que els jóvens gaudesquen a través de l’art, alhora que els servesca com a activitat integradora.
 
La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament impulsa aquesta jornada enriquidora i integradora on la creativitat brollarà per tot arreu. Les educadores del Centre Obert han coordinat tres espais per confluir totes les tècniques al mateix temps. 
 
En conjunt, és fa una aposta per activitats que enriqueixen als nostres menuts i joves i que es presenten com a molt gratificants, de grans valors, i permeten gaudir i aprendre en un entorn obert a la creativitat. 
 
A través del taller de pintura encetat enguany, les educadores han creat vincles i disciplines en els adolescents d'una forma molt positiva. És de les classes on més atenció i expectació mostren els joves per la qual cosa es considera aquest taller un encert i la regidoria d'Igualtat aposta per la continuïtat i l'ampliació.
 
Els assistents gaudiran d'un berenar tradicional d'orxata i fartons.