L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 16 de juny del 2017

La proposta d'alguns partits de l'oposició de rebaixar les entrades per el concert d'Orozco només als vallers és il·legal i inconstitucional.




Llegim en la premsa que el regidor de Comunicació de Tavernes,  Enric Chofre,  ha criticat l’actitud del PP per acusar al govern de Compromís de “no querar bajar un 30% el precio de las entradas del concierto de Antonio Orozco para los vecinos”, quan saben que això és il·legal.

El regidor de Compromís ha deixat ben clar que la  proposta dels populars és una il·legalitat i afig en el diari que “lo que proponen sería inconstitucional y así lo certificó el secretario del Ayuntamiento».

El secretari de l’Ajuntament, en el plenari del passat dia 5, va informar que no es podien fer distincions als veïns de Tavernes, i que el preu és regulat per una ordenança i una taxa, redactada  pels tècnics municipals,  no per Compromís. El secretari va deixar ben clar que era un tema tècnic, i va dir més: si s’aprovava la proposta del PP,  tindria l’informe d’il·legalitat dels serveis jurídics i econòmics de l’Ajuntament que són qui han fet els estudis dels costos, no els ha fet Compromís.

Tots els partits de l’oposició estaven en el plenari. Se suposa que tots escoltaren les explicacions. Per tant tots haurien de saber  que els estudis de costos els han fet els tècnics, saber que el preu l’ha marcat els tècnics, saber també  l’informe del secretari. A pesar d’això, uns dies després i en nota de premsa, els populars acusaven a Compromís de no voler rebaixar el 30 % de les entrades i els exigia fer una il·legalitat i un acte inconstitucional.

I ara els socialistes

I si no era prou, també s’han sumat al carro els socialistes i Víctor Borràs ha demanat més o menys el mateix:  que es faça una il·legalitat. El socialista en el plenari va arribar a rebutjar i tirar per terra la faena feta pels tècnics municipals i va afirmar que els càlculs eren incorrectes, amb sumes i multiplicacions mal fetes, arguments que va repetir després en les xarxes socials.

El regidor de Compromís, Enric Chofre,  li va demostrar a Borràs en les xarxes que els càlculs dels tècnics eren correctes i que a pesar de la seua condició d’economista, no havia sabut interpretar els números d'un full de càlcul.

Beneficis per als vallers

Enrique Chofre avui confirma en el diari que  el govern de Compromís vol beneficiar els veïns i com a solució,  posarà a la venta 1.200 entrades al preu especial de 18 euros, quan el preu normal sera 25, o siga amb vora el 30% de descompte. Aquestes entrades super reduïdes és vendran només a Tavernes i en dies previs al concert per facilitar l’adquisició als veïns de Tavernes  però com ja va dir el regidor les podrà comprar qualsevol persona.

Podeu escoltar les explicacions del secretari en el plenari

6 comentaris:

Anònim ha dit...

1.200 son molt poques. Menos del 10% de la població de Tavernes es podrà beneficiar.

Anònim ha dit...

Jo trobe ben acertada la quantitat.

Anònim ha dit...

Està clar que a més de il.legal. Però tambè és descarat. Això no s' ha vist enlloc!!

Anònim ha dit...

Si eliminem la gent gran, que no anirà, als més menuts que tampoc, i un percentatge elevat dels qui estem en l'edat però Orozco no ens agrada, potser la quantitat d'entrades hipereduïdes estiga bastant bé.

Anònim ha dit...

Home tot está lligat al que diga el Sr. Paco Sanz, el gran beneficiat de les festes de Tavernes. Com es que l'any passat si que es beneficien entrades o per al festivern i ara arriba la Radio, Paco i ara no pot ser.... Ai mare se vos veu el plomer....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Abans de parlar per què no t'informes? I no diràs bovades.
Abans d'adjudicar-se la ràdio ja es negociava amb representants Orozco.
El Festivern és una iniciativa privada i l'empresa pot posar el preu que vulga i regalar-les si li ve de gust.
El concert d'Orozco és l'Ajuntament i com hem explicat és preu de servei públic regulat per una ordenança i taxa de preus que no admet rebaixes.
Per què no lliges l'article primer que res, ni t'has molestat en llegir-lo.