L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 12 de juny del 2017

La Xarxa d'Emissores Municipals es reunèix amb la CVMC per cercar formes de col·laboració.


La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, a la qual pertany Valldigna Ràdio, l'emissora municipal de Tavernes s'han reunit amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).  L’objectiu de la que ha estat la primera trobada entre ambdues entitats ha estat establir lligams per tal de posar en marxa un protocol de col·laboració entre la futura ràdio autonòmica i les ràdios locals de la xarxa.

Enrique Chofre, regidor de Compromís i responsable de Comunicació de l'Ajuntament, era un dels representants de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), que  es van reunir divendres amb la directora general de la CVMC, Empar Marco.

Una primera reunió que va servir per determinar el que pot ser el protocol de col·laboració entre la futura ràdio autonòmica i les ràdios locals. Una cooperació que tot el món qualifica com a "molt important" i en especial per a la plataforma que s'està creant amb els mitjans públics valencians, de manera que s'impulse i es pose en valor la informació de proximitat, que és evident que la fan les ràdios i les televisions locals i comarcals, amb el conjunt de la gent que treballa en els pobles.