L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 1 de juny del 2017

La zona de jocs de la Goleta disposa d'una nova tanca


L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat unes noves tanques metàl·liques de protecció de la la zona esportiva de la Goleta, en la platja de Tavernes. El cost d'aquesta inversió ha estat de 4.500 euros dels fons propis municipals.

L’actuació ha consistit a substituir les tanques que hi havia abans, optimitzant els materials i els recursos econòmics. Així, s’ha col·locat  una xarxa de protecció de major resistència als impactes en la part baixa. A més, s’han reparat les portes que estaven trencades. Tot això ha suposat un cost per a l’Ajuntament de 4.500 euros.

El govern municipal de Compromís continua amb el treball de millora i adequació de la platja, tot posant a punt els serveis per a l'estiu. A més d'aquesta actuació, s'estan col·locant les passarel·les d’accés a l’arena i com s’han realitzat treballs de poda de palmeres a la zona sud de la platja.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre temps no el dediquem a respondre bestieses.