L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 27 de juny del 2017

L’Ajuntament i la Factoria del Show presenten el concert d’Antonio Orozco i ofereixen tots els detalls sobre l’esdeveniment





Serà el concert que obrirà les Festes Majors de Tavernes el dia 8 de setembre i com a tal esdeveniment, el govern de Compromís ha apostat per una primera figura, per Antonio Orozco, un dels cantants que més sona ara en el panorama musical nacional.

I per a la producció de l’esdeveniment, Compromís ha confiat amb l’empresa local “La factoria del Show”, en base a la seua professionalitat demostrada  i el saber fer en aquests tipus d’esdeveniments amb primeres figures.

És un resum del que avui ha manifestat en roda de premsa la regidora de Festes, Encar Mifsud, de Compromís en presentar el concert del artista, del qual ha donat també com a detalls que el Camp del Vergeret, lloc del concert, acollirà un dels escenaris més grans que al llarg de l’estiu recorrerà la geografia espanyola.

El representant de la Factoria del Show, Paco Mata, ha assenyalat que “és una de les gires més importants que hi ha actualment en el panorama nacional, porta una producció impressionant i un escenari que a Tavernes mai hem tingut”.

Cal també saber que els xiquets de 0 a 6 anys tindran l’entrada gratuïta, fins als 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult i de 16 a 18 anys hauran de tindre una autorització per a poder entrar al concert.

El preu de les entrades és variable, i actualment i només a Tavernes i platja, es poden comprar les 1.200 entrades reduïdes al preu de 18 euros en els  punts de venda Viatges Carrefour, La Factoria del Show, Bar Tròlec, Restaurant Mediterrani i Punt 2. També es poden adquirir en Internet, al preu de 20 euros i de 25 euros si s’adquireixen en taquilla.

El concert té un cost de 40.000 euros, xifra que es podrà rebaixar depenent de la venda d’entrades, ja que l’Ajuntament tindrà un retorn dels beneficis. 


Treball de valent per a un contracte de concert sense problemes 

Encar Mifsud, tal como ja va fer en el passat plenari, ha remarcat que el govern municipal “ha treballat de valent amb els departaments tècnics per tal que, per primera vegada a Tavernes, el contracte d’un concert de festa tinga tots els informes favorables per parts dels tècnics i complir, així, totes les exigències”.

Recordem que en el plenari de maig el PP acusava  a Compromís de firmar un contracte que no compliria tots els informes i exigències dels tècnics i deixava de costat que era el mateix contracte que ells havien firmat per als concerts  durant els 16 anys que governaren Tavernes. Eixe contracte, com es va dir, és el contracte que presenten els representants dels cantants i grups i és el que es firma en el 99% de tots els municipis espanyols tal com es va aclarir en el plenari.

Com ja hem explicat, la solució tècnica ha estat considerar el concert al mateix nivell que la prestació de serveis municipals com es l’arreplegada de fem, la neteja o l’aigua potable. O siga, l’Ajuntament ofereix a la població un servei cultural i festiu , el concert, i els que es beneficien amb l’assistència ho paguen en forma d’entrada.

El PP va seguir en la seua critica al govern municipal i afirmava en el plenari de juny que Compromís no volia atendre a rebaixes per als vallers. I ho tornava a repetir uns dies després en una nota de premsa  a pesar que era conegut i públic l’informe del secretari de l’Ajuntament,  que en el plenari va dir que les rebaixes només per als vallers serien il·legals, discriminatòries i inconstitucionals.  

A la postura en contra del concert d’Orozco , s’hi va sumar també el PSOE, amb una interpretació “sui generis” dels números dels concert i amb acusacions de que estaven mal fets, deixant en molt mal lloc el treball dels tècnics municipals autors dels estudis, quan simplement el PSOE va interpretar malament el full de càlcul dels números.

La postura del PP i del PSOE sembla ser que només té com objectiu posar el màxim d’impediments a la celebració del concert. Esperem que les coses isquen bé i que el concert siga un èxit total. Tavernes i els vallers ens ho mereixem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que portaren a algú dels bons.