L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 27 de juny del 2017

L'Ajuntament informarà els pares el funcionament de l'Escola d'Estiu el dia 29


L’Ajuntament de Tavernes convoca els pares que han matriculat els fills en l’Escola d’Estiu, tant del poble com de la platja, a una reunió el dijous, dia 29 de juny, a les 20 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, per a informar-los-en del funcionament.

L’empresa encarregada de donar este servei, que enguany s’ha adjudicat a "Juanjo Tradicions" explicarà els objectius, el calendari d’activitats, les excursions i les eixides ja siga a la mar o la piscina, així com el servei de menjador. 

Vora 180 xiquets de 3 a 12 anys gaudiran de les activitats lúdiques i educatives que s’han preparat per al mes de juliol amb monitors titulats.L'Escola d’Estiu s’obri tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13, i de dilluns a divendres en el poble (Col·legi Alfàndec) i en la platja (Escoleta de la Goleta).

L'Ajuntament de Tavernes ha indicat que enguany com a novetats hi ha ampliacio de places fins 50 en l'escoleta de la platja, es contempla la possible ampliació a la primera quinzena d'agost en la platja, s'ha disposat de zona d'ombra en l'escoleta de la platja i hi haurà dotació de dues samarretes com a vestimenta comú

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No estic gens contenta en el tema de la mar

Anònim ha dit...

Per? jo ben satisfeta i més si finalment es fan les quinze dies d'agost.

Anònim ha dit...

Pq no anian 50 xiquets a tavernes,els que ens en quedat fora tambe volem anar

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si el total de participants és 180, i hi ha 50 places en l'escoleta de la platja després de l'augment d'enguany, vol dir que a Tavernes hi ha 130 places.

Anònim ha dit...

A vore no més dic que a la platja podrien fer x a més cantitat de xiquets i ja esta

Anònim ha dit...

Aneu pensant més llocs x a l'any que ve en la mar ,no més dic aixo

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, anònim de les 16:30, no t'havíem entés. I segons el que havíem entés.
Fas la pregunta: Pq no anian 50 xiquets a tavernes,
I t'hem respost: No hi ha 50 xiquets a Tavernes, hi ha 130 places.

L'escoleta té les places que té, i s'han augmentat al màxim enguany, tal com es va dir en la convocatòria de les places. I l'assignació de places va ser per ordre de sol·licitud i ens consta que a les 9 del matí la cua ja era bona.

Quin lloc de propietat municipal suggeriu a la platja per a l'any que ve?

Penseu que reunesca totes les condicions de seguretat, sanitat, homologat com a centre educatiu per Conselleria i per tant mobiliari, servei, etc.
Crec que tots els pares volem que els nostres fills estiguen en el local adequat i amb les condicions que marca la legislació per a activitats educatives.

Anònim ha dit...

Ale pues anirem als pobles dels costats x a variar

Anònim ha dit...

Si en els pobles dels costats ho fan millor i estas més a gust ja tardes.
Sempre ni ha que es pensa que l'escola d'estiu paguem uns diners i que siga una guarderia més, un deposit per a deixar xiquets i que no molesten en casa i para de contar. I per això nomes pensen en que l'ajuntament tinga bona cosa de llocs on deixar-los aparcats, sense preocupar-se de les condicions.

Anònim ha dit...

Aixo de ja tardes sobra, ara gracies x tot

Anònim ha dit...

El que sobrava era això d'anar als pobles del costat i damunt que digues per a variar, amb total despreci del que es fa ací.

Anònim ha dit...

Hola,una pregunteta ,encara es poden apuntar a l'escoleta del poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Farà cosa d'un mes que es va tancar el termini de sol.licitud.