L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de juny del 2017

L'Ajuntament millora els serveis de la platja amb la instal·lació de les passarel·les

 
L’Ajuntament de Tavernes continua amb la instal·lació de les passarel·les d'accés a l'arena amb les tasques d'adequació de les instal·lacions de la platja. L'objectiu és que els serveis estiguen a total funcionament només arribe el moment d'ocupació plena de la platja, previst per a juliol i agost. 


No obstant, el govern municipal de Compromís és conscient que a partir de Pasqua són molts els vallers i propietaris de pisos i apartament d'altres localitats que també aprofiten els caps de setmana per passar uns dies a la nostra platja, i que cal ja tindre a punt els serveis.


D'ací que moltes de les millores, com ja hem explicat en altres ocasions, s'hagen fet al llarg d'abril i maig com col·locació de noves canonades afectades pels temporals per als rentapeus i dutxes, la pintura dels edificis públics i de l'ambulatori, o la pintura de les zones de jocs, o la nova tanca del campets de La Goleta.


A totes aquestes actuacions, cal afegir també últimament la instal·lació de les passarel·les de fusta d'accés a l'arena, un treball dut a cap per la brigada municipal. Aquestes passarel·les se situen en  diversos punts al llarg de les dues platges (zona canal, zona de Padur...), tot coincidint amb places o carrers perpendicular a l'arena que en serveixen d'accés.