L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 22 de juny del 2017

Nit de Sant Joan: Tots els actes i recomanacions


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana,   ha establert un operatiu especial per a la vesprada i la nit del divendres 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

Policia Local

La Policia Local instal·larà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada, perquè  entre les 23:30 i les 00:30 hores es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina. 

Els agents s'encarregaran de controlar la zona de l’arena, on hi haurà fogueres, perquè la festa transcòrrega amb normalitat.

Correfoc: 

El correfoc amb Els dimonis de Mislata començarà a les 23 hores des de la plaça Massalari i acabarà en la plaça de la Safor. Atenció: La circulació quedarà restringida entre aquests dos punts

Fogueres en l'arena 
L'agrupació local de Protecció Civil també hi estarà present per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A primera hora de la matinada es durà a terme la neteja i recuperació de la zona; per tant, l’arena ha d’estar lliure d’usuaris.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda:

- no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. 

- No es convenient accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.


Animació per a xiquets

L’Ajuntament ha organitzat animació per als xiquets en l’avinguda de la Marina, davant la Tourist Info, a les 19:30 hores. 

InfanTics de Josep Enric Grau, contarà i interpretarà les imatges i els textos del llibrescultura TincToncTics. Els xiquets, mirant paraules i llegint imatges, descobriran la comunicació a través dels diferents llenguatges artístics. Es tracta d’una activitat interactiva per a la participació dels xiquets.

Altres activitats
Durant tot el cap de setmana hi ha previstes altres activitats com un mercat pirata, un mercat de vell i dos visites teatralitzades a la torre de guaita, una el dissabte a les 10:30 i una altra a les 19 hores. A més, dissabte tindrà lloc la Segona Travessia Nadant en la zona del Medi/Aquàrium.