L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 19 de juny del 2017

Tavernes es concentrarà a les 20 hores per reclamar més finançament en la lluita contra la violència de gènere.



Tavernes es tornarà a concentrar avui a partir de les 20 hores per tal de reclamar al govern de Rajoy més finançament en la lluita contra la violència de gènere

Aquest matí han estat els regidors i treballadors de l’Ajuntament de Tavernes i alguns veïns del municipi qui s’han concentrat a les portes de l’ajuntament seguin la convocatòria estatal i a petició de l’Associació de Veïns de la Valldigna, vinculada a CAVECOVA.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha llegit, en nom de l’Associació de Veïns, el manifest de la Coordinadora Feminista de València, que condemna els assassinats masclistes, que arriben a la xifra de 972 entre l’any 2004 i 2017.

L'objectiu era fer una crida i demanar més finançament a l’Estat per a lluitar contra la violència de gènere i fer visible esta xacra social, un acte que es repetirà aquesta vesprada per tal que puguen acudir els veïns i veïnes que aquest matí no hi han pogut estar per motius laborals.

Aquesta vesprada, a les 20 hores, es tornarà a llegir el manifest perquè tots els que vulguen sumar-s’hi ho puguen fer a les portes de l’ajuntament.