L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de juny del 2017

Tavernes se sumarà al 19J per reclamar major finançament en la lluita contra la violència de gènere


Tavernes, com tantes altres ciutats arreu de l'Estat, es concentrarà a les portes de  l’Ajuntament per llegir un manifest que reclama un major finançament del govern de Rajoy en la lluita contra la violència de gènere.

Tavernes s’adhereix a la convocatòria estatal i a la petició de l’Associació de Veïns de la Valldigna, vinculada a CAVECOVA, per tal de fer una crida i demanar aquest major finançament per a lluitar i fer visible aquesta xacra social. El dilluns, dia 19, a les 12 hores, es llegirà un manifest a les portes de l’Ajuntament de Tavernes.

El govern de Rajoy destina contra la violència de gènere la meitat del que es va destinar en el 2008, amb la diferència que des d'aleshores ençà Espanya ha ratificat el Conveni d'Estambul.
"És una incongruencia la creació d'una subcomissió per a un Pacte d'Estat contra la violència masclista i per unanimitat en el Congrés de Diputats, i que no es destinen els pressupostos que cal per lluitar contra ella" ha afirmat la Plataforma 7N.
​"La voluntat d'un govern es materialitza amb els fons que destina per recolzar una política d'Estat. I aquest govern el que fa es prendre el pel a les organitzacions de dones, les víctimes i els fills" ha manifestat la Coordinadora de Organizacions de Mujeres para la Participación y la Igualdad.