L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de juny del 2017

Tavernes va posar ahir en funcionament la platja accessible de la zona de Padur


La platja de Tavernes disposa des d'ahir del servei de bany adaptat per a persones amb diversitat funcional en la platja accessible de la zona de Padur. L'objectiu d'aquest servei municipal és garantir a les persones amb diversitat funcional o les persones majors una seguretat a l’hora d’accedir a les platges.  Aquest servei està atés per un equip humà professional que facilita les tasques i els equipaments necessaris perquè puguen gaudir del bany.

Cal remarcar que enguany el servei de bany adaptat en la zona de Padur es presta des del 16 de juny fins al 15 de setembre amb la qual cosa l'Ajuntament ha incrementat en un més la durada del servei i a més en més horari de temps. El pròxim dia 1 de juliol, i amb durada dels mesos de juliol i agost, es posarà també en funcionament el servei de bany adaptat en la platja de la Goleta, amb la qual cosa cadascuna de les dues platges bandera blava que té Tavernes disposa del seu bany adaptat.

Vadepsa s'adjudica la contractació

Enguany és l’empresa Valenciana del Deporte y Salud (Vadepsa) qui gestionarà el servei de salvament i socorrisme i bany adaptat cosa que fara durant les pròximes quatre temporades, fins al 2020, després d'haver guanyat el consurs d'adjudicació per un peu mitja que serà al voltant de 200.000 euros anuals.

Cal també recordar que l'Ajuntament de Tavernes ha millorat i ha incrementat enguany el servei de vigilància durant tots els caps de setmana del mes d’abril, inclosos els dies festius, i del mes de maig fins al 15 de juny, unes dates en què no es prestava vigilància abans. 

Enguany el servei també acaba més tard, ja que els socorristes vigilaran les platges de Tavernes fins al 30 de setembre, amb un total de vint persones treballant per a oferir seguretat en les zones de bany, amb una ampliació del servei i de cobertura.

El govern municipal de Compromís ha apostat per aquestes millores, que repercuteix i millora també altres serveis i l'oferta turística.