L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de juliol del 2017

El parc caní dels Sequers es millora amb jocs d'agilitat per a gossos

 
El govern de Compromís de Tavernes ha millorat el parc caní dels Sequers amb la instal·lació de tres jocs perquè els gossos puguen realitzar proves d’agilitat. La inversió, realitzada a través del PPOS de la Mancomunitat de la Valldigna, serveix per a millorar el parc caní i que les mascotes puguen fer diversos exercicis. 


L'Ajuntament ha cedit el parc caní a l’Associació Animalista de Tavernes per a la realització d’un curs de socialització i educació canina. El curs es farà tots els dissabtes de juliol i agost en horari de 9 fins a les 10:30 hores. Els usuaris habituals del parc hauran d’esperar que acabe l’ensinistrament per a poder fer-ne ús.



Un altre tema a recordar respecte a la tinença d'animals domèstics és que està prohibit dur els animals sols, i eixa normativa és independent de la grandària o raça del gos, encara que és més restrictiva amb les races considerades com a potencialment perilloses. Els gossos poden anar solts en les tres zones habilitades, és a dir, l'àrea prop de l'IES Valldigna, en l'Avinguda de les Corts al costat del riu Vaca i a l'espai de l'antiga zona de tir i arrossegament al costat del mur de defensa.


Un altre tema a considerar és l'obligació que tenen els propietaris d'arreplegar els excrements dels animals, i per a la qual cosa  l'Ajuntament té previstes sancions  per a comportaments incívics.