L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de juliol del 2017

L'Ajuntament remodela i millora els jocs del Passeig Lepant


Les obres de millora i remodelació de la zona de jocs infantils del Passeig de Lepant anunciades en un passat plenari pel govern de Compromís segueixen a bon ritme des que van començar fa unes setmanes.Les obres suposen una inversió de 50.000 euros i fins ara el treball realitzat en la zona ha consistit a arrancar el suro del pis dels jocs, retirar-los i efectuar una neteja general de la gespa que hi havia, mentre s'has procedit a aplanar diverses zones de l'espai. 
 
Pròximament es procedir a instal·lar un nou suro en el que serà la nova zona de jocs, mentre tota la resta de l'espai serà entapissada amb gespa artificial. El sender serpentejant de formigó que creua tota la zona es mantindrà però es millorarà. 

 
Segons hem pogut saber els nous jocs que s'hi instal·laran seran un recordatori de l'antiga estació que hi havia en la zona, un homenatge a aquest mitjà de transport, d'ací que un dels jocs serà un tren que tindrà quatre jocs, i un autobús de transport de viatgers al tren, a més de quatre jocs amb molls i l'engronxadora. 
 
Una de les novetats més importants serà que tot l'espai extern a la zona de jocs, com hem dit, estarà entapissat de gespa artificial que es podrà xafar i on els xiquets podran jugar. I això fa sorgir una pregunta que els veïns de la zona ja han expressat: estarà permesa l'entrada de gossos al nou recinte, com passava fins ara? Perquè el que preocupa és que facen les necessitats en la gespa, el propietari no ho netege i després siguen els xiquets qui ho paguen.
.
 
 
Tal com va confirmar en un passat plenari el govern de Compromís, a la millora d'aquest parc infantil seguirà la reforma dels jocs del Passeig del País Valencià, amb una inversió de 59.000 euros, i els de la plaça d’Espanya per valor de 32.700 euros.