L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 6 de juliol del 2017

PLENARI JULIOL 2017: L'Ajuntament canviarà el sistema d'aigua calenta del Vergeret




L’Ajuntament destinarà 30.000 euros a canviar el sistema de calefacció d’aigua de les dutxes en el Camp del Vergeret, tal com es va aprovar en el plenari a proposta del govern municipal de Compromís.

Aquesta millora, tal com va explicar el regidor d’Hisenda Perfecto Benavent en el moment d’aprovar la despesa de 30.000 euros, será molt semblant a l’efectuada per l’Ajuntament en el sistema d’aigua calenta del Camp Municipal, o siga un canvi de calderes I de les conduccions d’aigua calenta perquè oferesquen les màximes garanties de seguretat quan a la salut i sobre tot per previndre i lluitar contra la legionel·la.

Aquesta malaltia infecciosa es combat mantenint una elevada temperatura de l’aigua dins del sistema,  70º en els punts centrals que seria el rang de desinfecció, i de manera que no abaixe de 50º ( punt on pot sobreviure i no multiplicar-se) en els punts més allunyats, com a maneres  d’impedir la multiplicació del bacteri.



Una vegada iniciades les obres, l’Ajuntament confía en poder realitzar-les en un breu termini de temps atés que el sistema del Vergeret  és menor i menys complex que el del Camp Municipal d’Esports.

En el mateix punt de l’ordre del dia del plenari, el consistori a proposta del govern de Compromís aprovava destinar 42.000 euros en la millora dels sistemes d’airejadors i canonades del llac de la Goleta.

Aquestes inversions, per valor total de 72.000 euross, es financen del romanent de tresoreria del pressupost del 2016.