L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de juliol del 2017

Tavernes neteja la platja dins de la campanya "Canvia la marea de plàstic"


L’Ajuntament s’ha sumat a la campanya de conscienciació sobre la neteja de les platges del Mediterrani, un dels objectius del programa de l’Agència per a la Protecció Ambiental de Nacions Unides (UNEP), amb el lema Canvia la marea de plàstic.


Avui dissabte, dia 8 de juliol, a les 8:30 hores s’ha previst la neteja de la platja de Tavernes, una activitat d’educació ambiental dirigida a participants de totes les edats, que estaran acompanyats dels jóvens que fan les pràctiques d’animació ambiental a l’Ajuntament a través del programa "La Dipu et beca". L’eixida serà a les 8:15 des de la Tourist Info.



La Setmana del Mediterrani es celebra del 3 al 9 de juliol i es du a terme en platges d’Espanya, Portugal, Grècia, Turquia, Israel, Xipre, Croàcia, Malta, Eslovènia i Montenegro.