L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 20 de setembre del 2017

El PP afirma en el Senat que la Valldigna ha de conviure amb les inundacions

La moció presentada per Compromís perquè el govern de Rajoy execute les obres de laminació  i canalització del riu Vaca ha estat rebutjada amb els vots dels senadors del PP, que tenen majoria absoluta en la cambra.

Entre els senadors que han votat en contra estan el senador valencià  Antonio Clemente, encara que nascut a València amb molta relació familiar a Tavernes, la senadora de Castelló Salomé Pradas o l’alacantina Asunción Pradas han votat en contra del territori valencià i d’executar uns projectes que van estar qualificats d’urgent i prioritaris en el Pla Hidrològic Nacional.

Antonio Clemente i Rajoy: Un paralitza el projecte i l'altre vota que continue paralitzat
El senador de Compromís Jordi Navarrete ha manifestat al respecte que “el PP ens condemna a un injust infrafinançament però també a perpetuar els perills que amenacen la seguretat del nostre territori i pobles any rere any”.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha afirmat sentir “ràbia i impotència” davant el vot en contra del PP i al respecte de la senadora que ha afirmat que “hay que convivir con las inundaciones” que “estava segur que ella no les vol a sa casa”.

Com ha recordat “mentre rius i barrancs estan per netejar per la Confederació, la zona inundable del Vergeret està sense solucionar i els camins del Tancat i la Bova fet pols per la falta d’actuacions del govern de Rajoy, el senador popular Antonio Clemente, d'arrels a Tavernes, ha votat també en contra”

"Hay que convivir con las inundaciones" (PP) Octubre 2007 Passeig Colom

Ja ho vam avisar el passat mes de juny

Una vegada més.... i des de fa sis anys seguits, Compromís ha presentat l’esmena del riu Vaca perquè s’incloga en els pressupostos de l’Estat. Totes les vegades anteriors han votat en contra els diputats del PP, els valencians inclosos. Enguany s’han sumat al vot en contra en el Congrés els diputats de Ciudadanos. .

El projecte va ser paralitzat pel govern de Rajoy en novembre del 2011, i és el govern de Rajoy qui ha impedit des de fa sis anys que s’execute.
 
"Hay que convivir con las inundaciones" (PP) Octubre 2007 Col·legi Alfàndec
El passat mes de juny informàvem ací a la Cotorra que Compromís havia presenta la petició al Senat.  I escrivíem (copiem textualment) :  "Si hem de ser sincers, no confiem en que el PP, amb majoria absoluta al Senat, aprove l’esmena. No confiem en que cap dels diputats valencians vote a favor d’aquest projecte o dels altres que presenta Compromís i que ho faça en contra de les ordres de l’amo de Madrid. Les esmenes milloren les inversions de l’Estat en el nostre territori valencià, però tenen igual i segur que els diputats valencians votaran en contra dels interessos dels seus votants”

Document de la licitació del projecte (agost 2011) que Rajoy va paralitzar i anul·lar


I ara ens tornem a preguntar: ¿Caldrà esperar a que el Vaca en faça una, com la de l’any 1996, o el 2007 perquè el PP desbloquege les obres? ¿Què diuen a tot això els partits que a la Valldigna representen el govern de Rajoy? 

Notícia elaborada en la part inicial per la informació recollida en la xarxa

1 comentari:

Unknown ha dit...

ALS SENADORS DEL PP QUE HAN VOTAT EN CONTRA, DE AUTORIZAR EL PLA CONTRA RIADES DE LA VALLDIGNA Y XERACO. RESULTA INEXPLICABLE QUE UN PLA APROVAT EN 2012 Y GUANYAR LES ELECCIONS EL SR RAJOY, PARALICEN TOTA ACTIVIDAD Y CALLEN. LO MES DOLENT QUE ELS POLITICS QUE GOVERNEN LA NOSTRA COMUNIDAD NO TENEN O NO ALCANCEN A SABER QUIN-A ES LA SEUA RESPONSABILIDAD LA SRA JUANA PONS DE LA COMUNITAT BALEAR DEL PP, NO LI SE OCURRIX EN DIR, QUE EL VALENCIANS SE HAN DE ACOSTUMBRAR A VIURE EN LES RIADES, AIXO ES DIU TINDRE SENTIT DE QUIN-A ES LA SEUA RESPONSABILIDAD, COM ELLA NO LI DONA LA SOLUCIO TENIM QUE PELEAR PER EVITAR ELS DESASTRES MENTRES ELLA MIEA LA TELE. IGUAL PASA CON LA SEÑORA BONING PRESIDENTA DEL PP EN VALENCIA, LI SE VA OCURRIR DIR...QUE FEM EN ESTA COMUNITAT ? NO MES PER FER EIXA PREGUNTA, COM A VALENCIA LA COBLIGARIA A DIMITIR, SRA BONING VOSTE ES PRESIDENTA DE UN PARTIT POLITIC VALENCIA EL PP, Y COM A TAL ESTA....OBLIGADA....A FER Y DEFENDRE LO QUE LI FASA FALTA PER A UN MILLOR VIURE EN LA SEUA COMUNITAT, SI NO, PER A QUE ESTA VOSTE AHI, QUINA FAENA ES LA QUE LI TOCA FER SI NO MES QUE PARA SERVIR ALS CIUDADANS, VOSTE HAVIA DE HAVER PRESENTAT UNA ROTUNDA RECLAMACIO ALS SENADORS DEL GOVERN PER NO HAVER APROVAT EL PLAN..NO ES DONA CONTER QUE CIUDADANS TENEN QUE CONFIAR EN VOSTES ELS POLITICS PER A RESOLDRE ELS PROBLEMES, SI VOSTES NO ARRIMEN EL MUSCLE, EN QUI TENIM QUE CONFIAR, EN ELS DE MADRID ? COM A VALENCIA VOLDRIA LLEGIR Y ESCOLTAR ALS MEUS MANDATARIS, QUE SOLES TENEN LA PREOCUPACIO PER LA SEUA COMUNITAT, Y SOBRE TOT EN ESTE CAS APREMIAR A QUI LI CORRESPONGA A QUE ...S'APROVE EL PLA CONTRA LES RIUAES DE LA VALDIGNA Y XERACO TINDRE UNA GRAN SATISFACCIO LLEGIR O ESCOLTAR QUE VA A POSAR TOTA LA SEUA VOLUNTAT QUE LI TOQUE EN RESOLDRE ESTE PROBLEMA....PER A SEGUIR CONFIANT EN ELS POLITICS. GRACIES, SI APLEGA A LLEGIR ESTA DEMANDA