L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 d’octubre del 2017

"A l'antiga" una exposició que no us podeu perdre a la Casa de la Cultura



El Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes en col·laboració amb la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament presenta a la Casa de la Cultura l'exposició "A l'antiga", una mostra d'indumentària valenciana  popular a cavall entre el segle XVIII i principis del XIX.


La mostra recull en un costat de l'exposició vestits de gala i en l'altra vestits de faena, sempre amb totes les peces i complements. S'acompanyen amb alguns mobles i eines de treball.

Els vestits son propietat dels components del grup de ball de Tavernes, encara que per tal de complementar l'exposició hi ha alguns vestits deixats per altres grups folklòrics. 


Una exposició que cal visitar i de la qual us oferim unes imatges perquè una imatge sempre val més que mil paraules d'explicació i alhora us fem un poc de goleta perquè el millor que hi ha és anar-hi personalment i gaudir dels nostres vestits tradicionals. I això ho podreu fer fins el diumenge, dia 15, de les 18'30 a les 20'30 hores en la sala d'exposicions del soterrani de la Casa de la Cultura.

Elaboració pròpia