L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 15 d’octubre del 2017

Ahir vam gaudir amb l'espectacle "A l'Antiga" del Grup de Balls Populars



 
La Casa de la Cultura va acollir ahir l’espectacle “A l’Antiga” preparat pel Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes amb molta cura per tal d’acostar a l’espectador del segle XXI quins eren els balls i la indumentària tradicional dels nostres avantpassats i, més en concret, del segle XVIII.

 

A l’escenari, els protagonistes van vestir una dona en directe amb dos brials ben arrufats, un tercer brial de ratlletes més fi, la falda de seda color bresquilla, el davantal blanc, el cosset posat per davant i a  l'home li han posat la faixa. Tot segons la vestimenta d’un dia de festa, respectant la tradició i el llegat que ens han deixat. 

 

Molt interessant el poder vore molts xiquets/es dalt de l’escenari, senyal de continuïtat en el grup. Cal dir també que aquest espectacle ha estat un bon complement a l’exposició “A l’Antiga” de vestits tradicional del segle XVIII. 

Elaboració pròpia