L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 d’octubre del 2017

Ja coneixem el cartell de la 13a edició del Festivern 2017/18 a celebrar novament a Tavernes


Ja el tenim ací, ja ha arribat!!! S'ha fet públic el cartell de la XIII edició del Festivern 2017/18, el festival d'hivern de les comarques centrals valencianes que una vegada més serà una realitat a la nostra ciutat:  3 dies i 3 nits, més de 40 grups, moltes activitats i molta molta festa.

Enguany el Festivern compleix 13 edicions i 14 anys, set anys consecutius a Tavernes,  i una vegada més s'hi celebrarà com cal: amb molta música i molta festa, molta germanor i comportament cívic.

Vista general de la zona d'acampada 2016/17

I, com no, de nou una proposta immillorable per a celebrar el Cap d’Any que comptarà amb grans artistes (Zoo, Txarango, Xavi Sarrià, Smoking Souls, Lágrimas de Sangre, Ebri Knight, Boikot, La m.o.d.a., Sons of Aguirre i molts més, a més d'un munt d’activitats culturals i esportives per acomiadar-nos del 2017. No cal ni dir que com tots els anys hi haurà un servei d’acampada gratuïta, a més de serveis higiènics i de dutxes.

Penses vindre-hi? No t’ho penses i compra ja el teu abonament anticipat per 31 euros més unes petites despeses de gestió a:  www.productesdelaterra.cat