L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 28 d’octubre del 2017

La falla Cambro organitza diumenge la IV Marxa BTT Cambro by Alpesa


La Falla Cambro organitza per quart any consecutiu la marxa BTT (Bicicletes Tot Terreny) aquest diumenge, dia 29 a partir de les 9 del matí. Aquesta edició té com a novetat el canvi de nom: IV Marxa BTT Cambro by Alpesa en ser l'empresa vallera  Mandriladora Alpesa, la seua patrocinadora. Aquesta empresa està donat un gran suport a clubs i proves esportives celebrades a la nostra ciutat.

Enguany, i també com a novetat, l'eixida serà des del pavelló multiusos, al costat del camp de futbol El Vergeret, lloc on els participants disposaran de desdejuni i es repartiran els dorsals. A més, els 150 primers inscrits disposaran d'una còmoda motxilla de regal. 

La prova consta d'un recorregut de 40 quilòmetres, amb 800 metres de desnivell acumulat. Una vegada més l'organització ha preparat un circuit assequible però alhora apassionant, en el qual els amants d'aquest esport podran posar a prova la seua habilitat sobre les dues rodes però, al seu torn, podran participar aquells que siguen principiants. 

L'edat mínima per a poder disputar la carrera és de 16 anys. El preu per a participar és de 16 euros i les inscripcions encara es poden dur a terme a través de la pàgina web de SLT Sport o en els establiments associats, Pachés Bicicletes, a Tavernes, i Tria-Sport, a Gandia. El dia de la prova el cost de la inscripció serà de 20 euros. 

Els interessats poden conèixer més informació sobre la prova en la pàgina de Facebook oficial de la carrera (IV Btt Cambro by Alpesa). 

Elaboració pròpia, a partir de la noticia facilitada per la falla