L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 4 d’octubre del 2017

L’Ajuntament destina 149.000 euros al projecte Incorpora’t. L'alcalde Jordi Joan visita les instal·lacions del projecte



L'alcalde Jordi Joan, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i tècnics de l’Ajuntament han visitat les instal·lacions municipals on es desenvolupa el projecte Incorpora’t de l’Ajuntament per tal de comprovar-ne el funcionament.

Incorpora't es un programa d’inserció sociolaboral per a persones amb risc d‘exclusió social de la nostra ciutat posat en marxa per la Regidoria de Serveis Socials..

L’Ajuntament de Tavernes ha destinat al programa la subvenció de 149.000 euros dels Fons Europeus i de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social de Tavernes.

El programa Incorpora’t, va començar al juliol i actua sobre vora 400 persones dels barris de Cantalot i Divina Aurora per tal d’impulsar el sector més desafavorit de la població. L’objectiu és proporcionar-los la formació, orientació i assessorament que els dote de les habilitats necessàries per a accedir al mercat laboral. 
Avui mateix l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha visitat les instal·lacions on treballen cinc psicòlogues i un treballador social de forma coordinada amb els usuaris i ha manifestat que “és la primera vegada que ens arriba una subvenció d’aquestes característiques dirigida al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, i això ens posa al nivell d’altres ajuntaments més grans"

Jordi Joan ha remarcat que en la visita "hem pogut comprovar la gran tasca que fan els sis professionals especialitzats que estan treballant dins d’este projecte de forma individualitzada amb un sector de la població que necessita ajuda per a trobar treball. Creiem que és molt necessari este programa d’inserció sociolaboral a Tavernes i posarem tots els nostres esforços perquè tinga una continuïtat en el temps”.
Segons el web municipal