L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 26 d’octubre del 2017

L'Ajuntament invertirà 100.000 euros en la construcció de 60 nous ninxols en el cementeri



L’Ajuntament de Tavernes construirà 60 nous nínxols en el cementeri municipal amb una inversió de 100.000 euros que està prevista en el pressupost municipal del 2017, tal com en anteriors informacions en parlar del pressupost havíem publicat ací en la Cotorra. Aquesta inversió, en el seu moment, només va ser aprovada per Compromís.

El projecte es troba actualment en fase de licitació i segons la regidora responsable, Llum Sansaloni, es preveu començar les obres en un breu termini de temps. Aquests 60 nínxols que ara s’anuncien formen part dels 636 nínxols que es construiran en la nova zona ampliada en el Cementeri Municipal (vore fotografia de dalt) i s’espera cobresquen les necessitat de Tavernes almenys durant 15 anys.

Accés a la zona d'ampliació
El govern de Compromís ha projectat una ampliació general del Cementeri Municipal, iniciada fa uns mesos amb una inversió de 50.000 euros que van servir per condicionar la zona annexa a la muntanya, que es va rebaixar i on es va construir una gran plataforma, així com els accessos a la mateixa.

La regidora Llum Sansaloni ens ha confirmat igualment un conjunt d’obres de millora, entre les quals es troba la retirada de materials construïts a base d’asbest o amiant, tal com es va acordar en el plenari municipal, pel seu perill per a la salud. Aquestes plaques es troben en la zona de l’ascensor del cementeri.

94 nínxols construïts temps arrere

Millores en el cementeri

El govern de Compromís ha executat els darrers anys diverses obres en el Cementeri Municipal entre les quals cal recordar 94 nous nínxols, amb una inversió de 78.320 euros per garantir la demanda a curt termini. Aquests nínxols es van construir en la zona sud-est del cementeri, urbanitzada expressament per acollir aquests nous nínxols. 

 Cal esmentar igualment la construcció del denominat Jardí de la Memòria, un espai on les famílies poden dipositar les cendres dels seus difunts incinerats.

Elaboració pròpia