L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 d’octubre del 2017

Maduixa Teatre ofereix "Mulier" als veïns de Tavernes amb el 9 d'Octubre




Maduixa Teatre ha ofert als veïns de Tavernes l’espectacle “Mulier”, un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines que naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge i la poètica visual per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.


“Mulier” és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

A més i des del punt de vista tècnic, el muntatge pretén investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.


La companyia

Maduixa va encetar la seua trajectòria artística a Sueca (Valencia) el 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però al 2006 arriba la professionalització amb l ‘espectacle Maniàtics que els proporciona el reconeixement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com empresa el 2008.

La companyia s’ha consolidat en els valors de conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, una curada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball d’investigació consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi.


Aquest treball  acurat en diferents disciplines ha dut la companyia a participar en la major part de festivals d’Espanya, França , Itàlia, Noruega i realitza importants gires a França. La companyia ha assumit, entre altres activitats complementàries del món del teatre, l’organització de la Mostra Internacional del Mim de Sueca, que es celebra des de 1.989.