L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 d’octubre del 2017

Moisés Espinós Mut guanya la IV marxa BTT Cambro by Alpesa de Tavernes.

               
Moisés Espinós Mut de l'equip Monblau Ale Delikia, va ser el campió de la IV marxa BTT Cambro By Alpesa, celebrada a la nostra ciutat ahir diumenge. El "biker" va creuar la línia de meta del pavelló multiusos amb un temps d'1 hora 32 segons i 9 centèsimes, seguit del seu company d'equip, el simater Javier Cabanes Castelló, que ho va fer en 1:32:15. El  tercer lloc va ser pel ciclista guanyador de l'edició l'any passat, el valler Josep Mifsud, amb un temps d'1:37:02 i també del Monblau Ale, amb la qual cosa aquest equip va copar el podi absolut.

La cursa comptava  amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i es va desenvolupar en  un circuit de 40 quilòmetres pel nostre terme municipal amb un desnivell acumulat d'uns 800 metres.

Els trofeus van ser lliurats pel director de nous projectes de Mandriladora Alpesa, principal patrocinadora de l'esdeveniment, Sergio Altur Sánchez, a més del regidor d'Esports, Josep Llàcer Gandia, les falleres majors de la comissió, Gema Benavent Brines i Regina Ascó Fons, els seus presidents, Ximo Mifsud Almiñana i Lluís Ferrer Ijarro, i la Fallera Major de Tavernes, Carolina Pérez Bosch.


La Falla Cambro, organitzadora de l'esdeveniment esportiu, va lliurar, a més, altres trofeus, entre ells a l'equip més nombrós, que va ser  el "Mostatxets BTT la Valldigna" de Tavernes, que com a premi es va portar un pernil.

Els  participants es mostraren molt satisfets, tant pel nivell del circuit com per l'organització, que  va mobilitzar a quasi un centenar de persones encarregades de senyalitzar tot el recorregut. A més, els ciclistes van comptar amb un espai fitat i vigilat per a guardar les bicicletes, amb desdejuni, regal d'una motxilla de tela, fruita, zona de proveïment i menjador privat para, en arribar a la meta, esmorzar tranquil·lament amb els entrepans que havia preparat l'organització.

El president de l'entitat, Ximo Mifsud, va felicitar els guanyadors en totes les categories i  la resta de participants pel nivell ofert i va agrair a tots els col·laboradors la tasca perquè tota la prova es desenvolupés sense incidents. "Hem tornat a demostrar que les falles no són solament festa, sinó que som veritablement associacions que treballem per un ben comú".

Mifsud va agrair la implicació de l'empresa Mandriladora Alpesa i d'altres patrocinadors com Bicicletes Pachés, que va fer lliurament de tres mallots entre els participants. També a l'Ajuntament, que va cedir l'espai i va facilitar l'organització. El president va convidar els amants d'aquest esport a participar en l'edició de l’any que ve.

Segons la nota de la falla. Traduïda