L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 14 d’octubre del 2017

PLENARI OCTUBRE 2017: Josep LLácer explica els avantatges del nou projecte de col·lector




El regidor d’urbanisme, Josep Llàcer, va explicar en la sessió plenària d’octubre, a preguntes de l'oposició, algunes característiques del projecte de col·lector de la platja, que ja està redactat, així com el conjunt d’avantatges que inclou la modificació del projecte inicial.

A banda del avantatge que en algunes ocasions ja s’ha dit de poder enterrar un col·lector més ample pensant en el futur desenvolupament de la platja, el regidor Llàcer va explicar:

1- Pel lloc on anirà el col·lector s’obrirà un nou vial, amb dos sentits de circulació, que unirà les dues platges valleres i descongestionarà  tot el trànsit en facilitar l’entrada-eixida de vehicles.

2- El carrer Blasco Ibáñez quedarà amb un únic sentit cosa que s’aprofitarà per executar un projecte d’ampliació de voreres i millora de l’accessibilitat del carrer, actualment amb voreres molt estretes. 

3- El nou projecte contempla executar una millora general de voreres i de l’accessibilitat en els carrers adjacents al Blasco Ibáñez.

4- Hi haurà l’aprofitament per al reg de l’aigua de pluja  arreplegada pel col·lector. Serà conduïda a un “tanc de tempesta” de filtre verd i es bombejarà a la Sequia Mare, amb la qual cosa se solucionarà el problema de la falta d’aigua de reg en la zona amb sequera.

En aquest punt l’alcalde, Jordi Joan, va indicar que el projecte està redactat, però tal com s’ha repetit en algunes ocasions (plenaris de novembre i desembre del 2016) primer s’ha de obtenir els terrenys i després passat a l’aprovació del projecte pel plenari municipal.

Podeu escoltar tota l'explicació detallada en el vídeo següent