L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 9 d’octubre del 2017

PLENARI OCTUBRE 2017: L'Ajuntament modifica el preu dels guals a les zones industrials



El plenari de l’Ajuntament va aprovar una proposta de modificació de l’ordenança fiscal que regula la taxa per l’aprofitament especial de la via pública que suposa l’entrada i eixida de vehicles a través de la vorera (és a dir, els guals), o bé les reserves per a aparcament i per a càrrega i descàrrega de mercaderies de tota classe. 
La proposta de la regidoria d’Hisenda, que presideix Perfecto Benavent, contempla com a objectiu principal a aconseguir  la regulació dels aparcaments en les zones industrials i en especial en la zona industrial del Pla, a més d'oferir una ajuda al sector.

El plenari va aprovar una modificació en l’articulat de la taxa de manera que en els casos que hem esmentat d’aprofitament de la via pública s’aplicarà només un percentatge del 15% del preu de tarifa. Quan les empreses sol·liciten més d’un gual, el benefici de la reducció de la taxa només s’aplicarà al primer.


Elaboració pròpia