L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 12 d’octubre del 2017

Recordeu: "Merlín la leyenda" el nou musical de Trencadís el diumenge a la Casa de la Cultura




 “Merlin, la leyenda” de la companyia “Trencadís Produccions” es representarà el diumenge dia 15 d’octubre en dues sessions a les 17'30 i a les 19'30. El preu de les entrades del musical és de 7,50 euros i 6 euros si es compra de forma anticipada.



“Merlin, la leyenda” compta amb el mateix equip creatiu del musical de gran èxit “Aladín, un musical genial”. La música és original i les lletres de les cançons son de Josep Zapater i Noèlia Pérez, en base al text del valler Josep Mollà. La direcció i idea original és de Josep Chàfer. 


El musical ens ofereix una nova visió i enfocament de la històrica llegendària del Mag Merlí, al tempos que ens endinsa en un món de mags, fades i bruixots on la màgia és un element indispensable. 

Un dels moments més espectaculars i impactants del musical és l’aparició d’un drac de grans dimensions que irromp a l’escenari, escopint foc per la boca i al qual el Mag Merlí haurà d’enfrontar-s’hi.

 


Com al·licient especial de l’obra saber que el mag protagonista està interpretat per Javier Gurruchaga, Noèlia Pérez i Paola Navalón donen vida a la malvada fada Morgana, Jose Gasent interpretarà el paper del jove Rey Artur; Jordi Ballester serà Héctor, el pare adoptiu d’Artur, Marina Damer és la princesa Ginebra; Arturo Sebastiá serà Rufus, l’ajudant de Morgana; Fátima Gregorio i Resu Belmonte donen vida a la reina, mare de Ginebra i Sergio Escribano interpretarpa l’herald. 
Notícia d'elaboració pròpia 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I per a quan podrem vore Aladin a Tavernes? Estaria molt be!!

Anònim ha dit...

Les fotografies son de l´obra Merlín, Un Musical Mágico.