L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 d’octubre del 2017

S'inicien el treballs de millora i asfaltatge del Pas d'Asenció. La inversió en camins arriba a 143.000 euros


L'empresa Pavasal, que ha d'asfaltar el camí rural conegut com a Pas d'Asencio, ha iniciat avui la preparació d'aquesta via, tal com es pot comprovar en les fotografies. Els treballs previs s'han estat executant al llarg del dia d'avui i continuaven aquesta vesprada. Les previsions són procedir a l'asfaltatge total a partir del dia 30.

L'asfaltatge del Pas d'Asenció va ser anunciat a principi de mes pel govern de Compromís i les obres, com ací ja vam explicar aleshores, s'executen a través de la regidoria d’Agricultura que presideix Javier Escrihuela.

La inversió és de 36.000 euros de fons propis municipals, quantitat que se suma a altres de la present legislatura en millores i asfaltatge: les del camí de Puça,  la Moleta i un tram dels Marenys, amb una inversió de 50.000 euros i les del Primer del Golfo i d’Herrera amb una inversió de 56.400.  En total 143.000 euros invertits en camins en la legislatura per ara.

Aquest camí rural és molt important i està molt  transitat perquè conecta entre si vies tan importants com el Camí Reial (la comarcal Natzaret-Oliva), el Camí dels Marenys i el camí Séquia la Bova. Són per tant dos els trams a millorar i reasfaltar: el Séquia la Bova-Camí Real i el Camí Real-Camí Marenys.



La millora arriba coincidint amb els inicis de la temporada tarongera i abans de la gran afluència de vehicles i camions dedicades a les tasques de collita de la taronja, amb la qual cosa segur que serà molt apreciada la faena pels agricultor.


Tal com hem dit el govern de Compromís, a través de la regidoria d’Agricultura porta invertits per ara 143.000 euros en millores i asfaltatge de camins rurals. Aquesta xifra desmenteix les manifestacions d'un partit de l'oposició que va dir temps arrere que el govern municipal de Compromís no havia dedicat cap euro a la millora de camins rurals.