L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 16 d’octubre del 2017

Tavernes instal·lara nous panells informatius a la platja i al llac de la Goleta per promoure el turisme


 Tavernes ha rebut ajudes per un import de 26.800 euros de l'Agència Valenciana de Turisme corresponents a dos programes turístics diferents. 

L'Agència Valenciana ha atorgat 25.000 euros com a subvenció al servei de salvament, socorrisme i abalisament de les platges de Tavernes.  Aquesta subvenció és un reconeixement a la tasca municipal de l'Ajuntament en aquest servei, que ha anat augmentant en qualitat i en temps de dedicació amb el govern de Compromís.

Tal com ací vam explicar, el govern de Compromís enguany ha ampliat el servei de salvament i socorrisme amb l’objectiu de millorar  la vigilància de les dues platges, la Goleta i Tavernes, així com el servei de bany adaptat de les dues platges accessibles. 

Així enguany durant tots els cap de setmana des del mesos d'abril i maig hi ha hagut vigilància, cosa que abans no passava. A partir del 16 de juny  i fins el 30 de setembre s'ha prestat el servei, cosa que ha implicat un augment en el temps d'atenció. Igualment s'han incrementat les hores d'atenció al bany adaptat durant tot l'estiu.


Aquesta millora ha estat una de les múltiples apostes del govern municipal de Compromís en la platja per a millorar els serveis, i si es milloren els serveis es millora l'oferta turística.

L’Agència Valenciana de Turisme també ha atorgat 1.800 euros per a la promoció del llac de la Goleta, on el govern municipal té previst dur a cap un projecte de senyalització de la zona. La previsió es instal·lar panells explicatius, escrits també en Braille, on hi haurà la informació sobre la flora i la fauna del paratge, així com les recomanacions als visitants per a contribuir al bon manteniment de l’ecosistema.

Esperem que els visitants en facen cas perquè fins ara totes les recomanacions, entre elles les de no donar menjar als animals que hi viuen, hi ha molta gent que no les atén.
 

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha destacat el fet que les subvencions ajuden a la promoció turística i a millorar els serveis en les nostres platges. "Seguim i seguirem treballant per a impulsar Tavernes com a una destinació turística de qualitat”.

Altres actuacions previstes són la actualització de la informació que hi ha al llarg de la platja sobre l’oferta dels serveis a més de procedir a la restauració dels panells explicatius que ho necessiten. En total s'hi van a destinar vora 3.400 euros en aquesta tasca de senyalització dels recursos turístics de Tavernes.

Elaboració a partir de la info de la web municipal