L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 6 d’octubre del 2017

Un accident més. I en van... ¿Quants més en caldran perquè el Ministeri de Foment hi actue?





Ahir vam tindre un nou accident entre Tavernes i Favara. La fotografia del Consorci Provincial de Bombers  que encapçala la notícia ho diu tot. No li calen massa explicacions. Segons informa avui la premsa comarcal, un home de 49 anys va resultar ferit en xocar contra un altre vehicle en la N-322 entre Tavernes i Favara. Segons les nostres informacions, va ser en la zona del Massalari, un tram on s’han produït des de fa molts anys molts accidents, massa accidents, i sense que Foment li pose cap remei.

L’home va quedar atrapat dins del vehicles i va ser rescatat pels bombers. Va patir “una commoció” , segons el Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU) i va ser traslladat a l’Hospital Francesc de Borja, a Gandia.

Accident entre Tavernes i Favara
 Un accident més. I en van...  ¿Quants accidents més dels que hi ha hagut, quan morts més, quants ferits s'han de comptabilitzar al voltant del punt quilomètric 238 de la nacional N-332 perquè s’hi actue?.

És un punt negre. Molt negre: ja suma cinc morts i més d'una vintena de ferits en poc més d’una dècada. I sembla ser que els responsables del Ministeri de Foment i de Carreteres del govern de Rajoy no se n’assabenten. I eixa estadística és esgarrifosa.

Ja fa temps que s’hauria d’haver actuat per a millorar o anul·lar tot un conjunt de circumstàncies, entre altres,  dos stops d'incorporació a la carretera sense cap carril d'acceleració, l'escassa visibilitat d'aquest punt de la carretera nacional o les corbes amb canvi de rasant, molt perilloses per a vehicles de gran tonatge.

Accident entre Tavernes i Xeraco

Els senadors de Compromís, Carles Mulet i Jordi Navarrete, van reclamar al Govern de Rajoy que  licitarà per al 2017 la duplicació de la N-332 en la comarca Safor-Valldigna, fins Favareta. El projecte es va publicar en el BOE en el 2009 i no s'ha avançat.

Els senadors recordaven especialment que el tram Favara-Xeresa, que afecta directament a Tavernes, compta amb punts negres com el Massalari i també altres conflictius entre Tavernes i Xeraco, on s’han produït bastant accidents.

No cal ni dir la resposta del govern de Rajoy. Potser caldran més accidents,  no són encara prou, amb més danys personals per què, d'una vegada, el Ministeri de Foment del govern de Rajoy actue. I mentre Compromís demana solucions i a Madrid no s’escolten, la sucursal a Tavernes del partit de Rajoy ¿quines actuacions o gestions ha fet? No cap, com en el projecte del Vaca.