L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 d’octubre del 2017

Un nou teló, cambra negra i manteniment de motors i barres electrificades són les millores realitzades a la Casa de la Cultura


Feia anys anys, molt anys que calia alguns manteniments a la Casa de la Cultura. I més quan anem camí de 20 anys de la inauguració i abans se n'havia fet ben poc. "Hi ha hagut poc manteniment  des de la seua construcció i un dels nostres objectius ha estat fer les obres necessàries perquè aquest edifici municipal estiga en les millors condicions" manifestava la regidora de Cultura i Festes Encar Mifsud,  de Compromís.

I ara li ha arribat el torn: el saló d’actes principal de la Casa de la Cultura disposa des d'avui d’un nou teló i una renovada cambra negra, amb la qual cosa és d'esperar que serà la companyia amb arrels valleres "Trencadís Produccions" qui l'estrenarà amb l'obra "Merlín la leyenda" que es representa el diumenge, però la millora no cal ni dir que també beneficiarà a tots els espectacles i sobre tot a les falles locals, que ja tenim ben aprop les presentacions.

L’Ajuntament de Tavernes ha invertit un total de 11.500 euros per a millorar una instal·lació municipal que acull gran diversitat d’activitats durant tot l’any. Segons explicacions de la regidora de Compromís s'ha canviat el teló de l’escenari principal, motoritzat, que necessitava ser substituït per deteriorament i pèrdua de l’estat d’ignifugació. Així mateix s'ha renovat la cambra negra, a fi de dotar l’escenari de totes les mesures de seguretat.

Com a complement, una empresa especialitzada ha realitzat el manteniment dels motors i les barres electrificades, amb un pressupost de 7.500 euros de recursos propis de l’Ajuntament.



La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha manifestat també que “els treballs que s’han fet en la part de l’escenari del saló d’actes eren prioritaris. Seguirem treballant perquè la ciutat dispose d’un espai escènic adequat amb una bona programació cultural. Des d’ací convide tota la ciutadania a gaudir dels espectacles que s’hi organitzen i a vetlar pel bon ús de les instal·lacions”.

A partir de la informació de la web municipal